28 februari 2024

Zomeractiviteit in de haven

0
De GPS-organisatie gaat dit jaar weer een zomeractiviteit organiseren op het haventerrein. Er zal een stormbaan van maar liefst 27 meter worden geplaatst. Op deze stormbaan zullen de deelnemers moeten klimmen, klauteren, glijden, springen en sprinten om uiteindelijk (wellicht via een waterbak) de bel te luiden.
Het gaat daarbij om wie de snelste tijd kan realiseren. Voor de winnaars zijn, naast de eeuwige roem, prijsjes beschikbaar.
 Wanneer?
Op zaterdag 22 augustus, vanaf 16:30 uur; einde uiterlijk 22:00 uur.
Voor wie?
Er kunnen 3 categorieën deelnemers meedoen: lagere schooljeugd, jeugd van 12 tot 16 jaar en 16 jaar en ouder. Deelnemers kunnen zich opgeven via het e-mailadres:
zomeractiviteit2015@gmail.com.
De kosten voor het meedoen bedragen voor de jeugdigen € 1,00 en voor 16 jaar en ouder € 3,00. Voor de jeugd geldt: ben je lid van Sportdorp Stedum, dan is deelname gratis!
Starttijden per categorie
16:30 uur: lagere schooljeugd
17:15 uur: 12 tot 16 jaar
18:00 uur: 16 jaar en ouder.
Toeschouwers zijn natuurlijk meer dan welkom!
Catering en voorzieningen
Tussentijds naar huis gaan om te eten is niet nodig. Tegen betaling kan de catering iedereen van een hapje en een drankje voorzien.
Mochten er deelnemers zijn die onverhoopt nat worden, een provisorische kleedruimte is aanwezig. Het advies is in ieder geval, doe gemakkelijke kleding of badkleding aan of neem droge kleren mee. Om 22:00 uur stopt de muziek en sluit de catering.

, GPS-organisatie / Jan Krottje

Geef een reactie