25 mei 2024

Zomerconcert Jehova Nissi

0

Op zaterdag 16 juli sluit Jehova Nissi het seizoen af en heeft daarom het fanfareorkest De Bazuin uit Uithuizen uitgenodigd om samen als één groot orkest te spelen. Met de Bazuin is er een bijzondere band. Niet alleen omdat verschillende muzikanten spelen bij beide verenigingen, maar ook omdat het geleid wordt door de Stedumer Luuk Tuinstra, voormalig dirigent van Jehova Nissi.

Behalve een weerzien met hem biedt het concert echt een aantrekkelijk en gevarieerd programma: van Klezmer tot De Beauty and the Beast en van The Mansion of the Lord tot Het Ministerie van Fanfare. Met ‘Het Ministerie’, een leuk en toegankelijk stuk, had Jehova Nissi onlangs veel succes tijdens een informeel concours in Appingedam.

Kortom, het Zomerconcert, afwisselend geleid door Jehova Nissi’s huidige dirigent Jan Werkman en door Luuk Tuinstra, is een bezoek waard voor álle Stedumers. Ook voor diegenen die nog niet eerder een concert van het fanfareorkest hebben bijgewoond is dit mooie gelegenheid. Aanvang: 19.45 uur. Toegang; gratis.

www.stedum.com

Geef een reactie