24 juli 2024

Een zomerkamp in een hittegolf houden in Dwingeloo bleek te doen. De kinderen die meegingen op het zomerkamp van de Struners en hun begeleiding waren in Dwingeloo misschien wel beter af dan thuis. In een tent of buiten slapen is frisser dan in huis. En buiten slapen kon op twee manieren, op je matje op de grond of in een hangmat.
Het programma werd aan het weer aangepast. Veel water drinken, op de warmste dag zwemmen, tijdens het wandelen water in de nek gieten en in Dwingeloo even onder de tuinsproeier gaan staan. De kinderen hebben zich ondanks de hitte dan ook prima vermaakt en gedurende de week zag je ze steeds meer met elkaar optrekken. Leeftijden lopen aan het eind van de week dan ook vaak door elkaar en elkaar helpen is dan heel gewoon geworden. Dee keer waren we er met 35 leden, en wie weet zijn dat er met de oprichting van de twee nieuwe leeftijdsgroepen volgend jaar nog meer.
Belangrijke data: Op 15 september starten de Struners weer, en van 5-7 oktober is het oktoberkamp in Sellingen gepland. Op 13 oktober is iedereen vanaf 13.30 van harte welkom bij het installeren van nieuwe leden en het overvliegen (van de ene leeftijdsgroep naar de andere).

Scouting De Struners,

Geef een reactie