13 juli 2024

Zonne-Coöperatie Stedum krijgt valentijnstaart

0
D66 heeft de jarenlange traditie om ieder jaar op Valentijnsdag een taart uit te reiken aan een persoon of een groep personen met de bedoeling om hen dank te zeggen voor hun inzet voor onze samenleving. Dit jaar heeft de fractie van GemeenteBelangen-D66 Loppersum Zonne-coöperatie Stedum uitgekozen.
Een groep inwoners van Stedum heeft besloten een coöperatie op te richten om samen duurzame energie op te wekken en energie te besparen; Stedum Energie Neutraal. Zo dragen zij bij aan de omschakeling die we (inter)nationaal moeten maken om van fossiele brandstof over te gaan naar het gebruik van energie uit duurzame bronnen. Zij bieden de inwoners uit het dorp een mogelijkheid daar zelf aan deel te nemen en daar een eigen groen steentje aan bij te dragen.
GB-D66 Loppersum wil de Zonne-coöperatie Stedum daarvoor bedanken en hen steunen in het soms moeizame proces.Dit gebeurt op dinsdag 14 februari a.s. om 11.30 uur aan de Delleweg 11-a  te Stedum. De taart zal in ontvangst worden genomen door bestuursleden van Zonne-coöperatie Stedum, Jeroen Vermeer en Fransje van Weerden.

, D66/GB

Geef een reactie